Ryhmäpaikallaolot muuten Yellon kohdalla ok, mutta makuun lopun perusasentokomennon ennakoi liikkurin huitomisesta. Makuun aikana liikkuri "häiriköi" koiria liikkumalla näyttävästi koirien takana. Ei haitannut Yelloa.

Yellon ekassa setissä tunnari, ruutu ja häirittyä seuraamista. Tunnarissa epävarmuutta, käsöi ja toikin väärän vai peräti 2. Höpöhöpö-puheella käskin uudestaan hakemaan ja tuli se oikeakin jossakin vaiheessa. Tämä tunnari hiekalla, ei oikean peittämistä. Ruutu ensin salapallolla, sitten tieten pallolla ja lopuksi ilman palloa ja stopin kanssa. Ok ruutuja, eka lievä banaani tosin, mutta ihan ok vauhti jne. Seuraamiseen saatiinkin kunnon häiriö, kun oli 3 ihmistä häiriköimässä. Tehtiin aika pitkä seuraaminen. Yello kyllä muutaman kerran lähti, kun sille heiluteltiin lelua + houkuteltiin muuten. Tuli kyllä heti huomautuksesta takaisin seuruupaikkaan. Hieman välillä myös painoi, kun ahdisti se, että ei saanut lähteä. Mutta ihan hyvin meni tämä. Lopuksi pikku pätkä seuraamista ilman häiriöitä ja sai multa siihen lelupalkankin vielä.

Toka setti tunnari uusiksi ja noutoa. Tunnaria ruohikolla tällä kertaa. Löysi omansa ja toi sen melkein mulle asti. Tuli kuitenkin epävarmaksi (taisin kyllä kehua hieman noston jälkeen) ja tiputti. Meni takas kapuloille sijaistoiminnoimaan. Seisoskeli ja taisi haukahtaakin. Heitin sen oman lähemmäs (piti lähelle muita kapuloita, mutta lensi mihin sattui). Vielä tuumasi Y hetken niitä näitä, kävi sitten kapulat läpi, meni sen lennätetyn luo ja toi sen. Taitaa olla niin, että en ole (taaskaan) ajoissa häivyttää pois sitä kehumista. Olen ajoittanut kehun eri kohtaan palautusta, mutta se olisi pitänyt häivyttää varmaan aikoja sitten pois. Nyt sitten korjataan tuonkin virheen hedelmiä...

Noutoa pallolla palkaten. Sellainen huomio nyt, että Yello taitaa pelätä sitä kapulan tiputusta (kun sattui aika pahasti silloin vappuna, kapula tippui vielä oikean ranteen päälle, se mikä vammautui silloin kohta 2v sitten, varmasti herkempi kuin vasen). Eli kapulan saa tuoda käteen asti, siitä palkka. Tai sitten kevyellä pienellä kapulalla. Ohjatun meillä on, mutta ne on herkkiä rikkumaan. Tarttis varmaan ostaa pienempi kapula. Toinen noista nykyisin käytössä olevista kun vielä hajosikin.