Hakutreeneissä, 5 ukkoa.

1. oikealle, valmis. Löysi suht ok, pientä kaartelua teki ennen kuin pystyi tarkentamaan. Irtosi kuitenkin hyvin ja riittävän pitkälle. Haukku vähän katkeili ja oli kärsimätön, kun ei saanut välittömästi palkkaa. Hain itse pois.

2. vasemmalle, näyttäytyvä. Joku ihme lenkura täytyi tehdä, ei edennyt ihan suoraan. Lenkuran jälkeen kuitenkin löytö. Haukut ok. Maalimies toi Yellon keskilinjalle.

3. oikealle, näyttäytyvä. Ei moitittavaa. Hain koiran ja hyvin haukkui, vaikka tulin lähelle. Aavistuksen haukku häiriintyy musta, mutta ei mahottomia.

4. vasemmalle, valmis. Järjettömän hieno pisto! Suoraan näytettyyn suuntaan ja eteni maalimiehelle asti helposti. Haukut ok,  maalimies toi. Tosin ehkä on mainittava, että tuuli oli tässä kohtaa tosi suosiollinen löydölle. Mutta kuitenkin älyttömän hieno pisto!

5. oikealla, valmis. Tässä maastonkohta oli vähän haastava, ensin alamäki, maalimies ylämäen päällä. Eli alas ja ylös. Ekalla lähetyksellä Yello lähti taaksepäin (ja isolle polulle, mur). Tokalla lähetyksellä lähti eteenpäin, ei siis vahingossakaan näytettyyn suuntaan. Olisi saattanut tehdä löydön, mutta kutsuin vielä kerran ja 3. lähetyksellä lähti taas vähän takatyöskentelyyn. Sai kuitenkin hajun ja hetken kaarreltuaan löysi. Tälle maalimiehelle jälleen menin, haukku hieman pätki, mutta palkan sai vasta sarjasta.

Kyllä koira selvästi nautti, kun pitkästä aikaa päästiin treenaamaan. Ja jaksoi hyvin juosta. Viimeiselläkin teki töitä, vaikka oli vähän hankalaa.