Trulli vieraili tänään vieraassa treeniryhmässä. Ratakuviot oli oikeastaan aika simppeleitä, ainakin 3-luokan koiralle, mutta pientä kikkailua niissäkin esiintyi. Suurimpana harmina oli putkitärpit, joita oli useitakin. Jokunen hyppykulma oli myös hivenen haastava, mutta ei mitään erityisiä kuitenkaan.

Eka rata pyyhkäistiin toki Trullin taidoilla 0-ratana. Jaa no siinä alussa muuten oli puomi-tärppi, jota hivenen jännitin, mutta ei koira tainnut sitä katsoakaan. Hyppykuviosta mentiin putken kautta vedätyshypyille ja keinun ja putken kautta hyvin lievään avopujottelukulmaan. Vielä putkitärpin ohi hypyille ja puomille. Tuossa hyppykuviossa tuli kiva työntö-kohta hypylle, jota oli hyvä päästä Trullin kanssa treenaamaan. Aina silloin ja tällöin edelleenkin ne työnnöt ovat hankalia, mokomat! Ei tänään, vaan aivan suvereeni kierros.

Tokalla radalla päästiin sitten parissakin kohtaa työntämään, ensin putkeen ja sitten toiseen putkeen. Myös tämä rata oli suht helppo, jossa haaste oli lähinnä alun pyöritysten vauhdin pitäminen yllä (itse kun ei pystynyt paljon liikkumaan) + taas se putken ohitus. Tässä se oli pahiten tyrkyllä. Ei vieläkään langettu ansaan... Eli ei suurempia haasteita tälläkään radalla. Yksi pujotteluunsyöttö epäonnistui, kun en muistanut varmistaa. Kyseessä oli aivan suora vienti koira oikealla puolella.  Kaikki tärpit saatiin ohitettua sievästi ja työntö-kohdat menivät sujuvasti. Kiva rata ja nätti suoritus!

Yleisesti ottaen Trullin vauhti oli tänään ehkä hivenen alakantissa. Se ei tainnut ehtiä innostua, kun ei paljon nähnyt muiden suorituksia. Mutta kannustamalla toki sitä vauhtiakin sitten saatiin kaivettua esiin. Loppuun otin vielä jokusia toistoja pujottelukulmia. Täytyy sanoa, että myös tänään Trulli pujotteli tosi vauhdikkaasti ja varmasti (lukuunottamatta sitä yhtä sisäänsyötön epänonnistumista). Mitenkähän sen saman suorituksen saisi tehtyä kilpailuissa?!?