Tulihan se sieltä, vaikkei toivo ollut (vielä) edes mennyt! Nokian piirinmestaruudet oli paikka ja saatiin vihdoin 3-luokassakin 2 onnistunutta rataa aikaiseksi Yarran kanssa. Tai siis ainakin 2 nollaa... ekan radan onnistumisesta nyt en ole tyystin vakuuttunut:).

Ensin oli agilityrata. Huonosti nukutun yön jäljiltä olin aivan puolinukuksissa koko radan. Maalissa en edes tajunnut mitään nollaa tapahtuneeksi. Rata oli helpohko, ainoa vaikea kohta tuntui olevan ihan alussa puomin jälkeinen syherö. Siinä edessä oli "viuhkana" vasemmalta oikealle muuri, pituus ja hyppy. Ensin mentiin näistä keskimmäiselle eli pituudelle, siitä kääntö hypylle ja siitä jatkettiin muurille. Muurin jälkeen ilkeät hieman ei-linjassa olleet hypyt (3), joissa päädyin leikkaamaan keskimmäiselle, jotta saisin varmistettua sen viimeisen ilman törmäystä. Kun vauhdissa en tuolle koiralle pärjää... Hieman meni kököksi se leikkauskohta (koira kysyi aika reippaasti jatko-ohjeita), mutta selvittiin siitä ja lopustakin rataa virheittä.

Sitten hyppäri, jonne sain jostakin kehitettyä apinanraivon. Ihanneaika oli aika huikea; 31 sekuntia. Luulin, että ei mitään mahista, mutta tuumasin, että yritetään, mikä pystytään. Mitään erityisen vaikeaa kohtaa ei tuntunut myöskään olevan. Tähän ratasuoritukseen olin jo suhteellisen tyytyväinen, vain pujotteluun menossa tuli pikkuinen ylimääräinen kaari. Avokulma ja yritin viedä koiran suoraan (putkesta), mutta otin askelen liikaa eteenpäin ja tulikin pieni taitto. No, täydellistä ei olekaan, joten kauneusvirhe täytyy sallia:). Tuplanolla siis taskuun ja samantien ovatkin sitten Yarran SM-nollat kaikki kasassa vuodelle 2008. Karsintoja (jos niitä nyt sitten uskaltaa ajatella) varten tarvitaan vielä 1 kpl agilitynollia.

Ai niin, ja piirinmestaruus-yhteistuloksissa Yarran sijoitus oli 6.