Yello treenasi tänään aamulla Yarran ryhmän mukana, kun Yarra oli menossa kisaamaan iltapäivällä, eikä siten osallistunut treeneihin.  Rata ei kovin vaikea ollut, mutta eipä me olla vielä niitä kontakteja radalla otettu, joten siksi(kin) suoritus vähän takerteli. Harmi vain, että kaikki koirakot olivat paikalla, ei ehtinyt oikein kunnolla edes treenaamaan:(. Not hyvä.

Ensin aloitimme 2:n hypyn kautta suoraan putkeen, josta jyrkästi A:lle. Tässä Yello vielä malttoi kontaktin hyvin, ei huolta. Siitä jatkettiin 3:n kääntöhypyn (käännökset 90 astetta) kautta pujotteluun. Pujotteluunsyötössä ei ongelmia, mutta hyppykulmat olivat vähän haastavia Yellolle ja kerran tulikin rima alas ja kerran ylimääräinen pyörähdys viimeiselle hypylle. Pujottelusta vielä rengas ja keskeytimme siihen. Uusi lähtö puomilta -> putki  -> sylkkärillä käännös loppuhypyille (samat, kuin aloitushypyt). Puomilla malttoi ok, sylkkäriä jouduttiin vähän hiomaan ennen onnistumista.

Toka pätkä oli sitten saman radan toinen suunta. 2:n hypyn kautta putkeen ei oikein sujunut. Jos käänsin liian aikaisin, tuli rima alas. Jos käänsin liian myöhään, koira tykitti vain suoraan miljoonaa ja kääntyihän se toki, kun käskettiin, mutta ei sujuvaa siten. Oli puhetta lopuksi tästä kohdasta, että voisin alkuhyppyjen väliin vaatia koiralle vekin, joten se tulisi jälkimmäiselle hypylle jo vähän putken suuntaan kääntyneenä. Aikapulasta johtuen sitten emme toteuttaneet, teenpä sen sitten seuraavassa vapaaharkassa. Putkesta puomille. Ajattelin, että jarrutan koiraa ja päästän menemään puomille. Nyt ainakin tuli selväksi, että se perhanan liikemuisti EI TOIMI. Osui kontakti joo, ihan ylös ja ihan alas. Eli ei lainkaan siten miten on opetettu. Tämä on nyt sitten opetettava uusiksi. KOSKEtusalustalla ensin kotona, sitten siirretään puomille. Ja sen liikemuistinne saatte tunkea "sanonko minne"? 

Puomilta jatkettiin renkaan kautta tosi vaikeaan suljettuun pujottelukulmaan. Eka meni väärinpäin, sitten tuli ohitusta lopussa ja sitten saatiin pari toistoa sujumaan. Parissakin viime treenissä on ollut ilmassa vähän hermostumista. Siihen täytyy nyt puuttua ja saada se loppumaan. Yarran kisatilanne (puomi) vaikuttaa, mutta en saa sen takia pilata myös Yellon kontakteja. Sitä suuremmallakin syyllä niistä olisi tehtävä pomminvarmat. Kunpa onnistuisi! Pujottelun jälkeen hypyt (nyt ok), ja sitten A:lle, jossa vähän hermostumista. Yello varasti ilman lupaa pois esteeltä, ja sitä korjattiin. Lopun putkeenlähetys ja loppuhypyt mentiin sentään tyylillä. Oli vähän sellaista raapaisua nämä treenit, sellaista sohellusta. Mutta tästä jatketaan kohti uusia haasteita.