Hakuva Yarran kaa. 4 kpl näyttäytyviä maalimiehiä. Jokaiselle reilut haukut. Ekalle suora pisto, haukkukin ihan hyvä, mutta ei ihan rytmikäs vaan pätki pikkaisen. Tokalle lähti hyvin ja eteni kauas, mutta sitten jostakin syystä lähti etenemään aluetta (aivan hienoa pistoa olisi tehnyt, jos olisi ollut tyhjä:). Oli kuulemma pyyhkäissyt aika läheltä maalimiestä. Sitten kaarsi takaisin maalimiehelle, olisiko tuuli tuonut hajun sinne non 20 metrin päähän? Haukku hyvä, vähemmillä katkoilla kuin eka. Kolmannesta maalimiehestä en ole ihan varma, näkikö koira sitä, mutta lähti kuitenkin taas hyvin ja haukku oli erinomainen, 10 pistettä! Neljäs eli viimeinen edellisen toisinto, hienosti eteni ja haukut mainiot! Maalimiesten etäisyydet keskilinjalta noin 35-50-40-35 metriä.

Lähetyksissä olisi jonkinverran korjattavaa. Mulle tuntuu olevan hiukan vaikeuksia lähettää noin pientä koiraa, kun olen tottunut isompaan. Käsiohjauksia (sijaintia) en tainnut muistaa edes miettiä. "Siellä"-käskyn muistin joka kerta, kerran tosin myöhässä... Mutta eiköhän sekin siitä pikkuhiljaa. Varmaan otamme vielä pari seuraavaa kertaa näitä näyttäytyviä ja sitten kokeillaan valmiita. Tosin maastokohdat täytyy sitten miettiä tosi tarkkaan.

Yello oli taas mukana tallaamassa aluetta. Siinä on sitten yksi reipas hakukoiran alku! Vähän olin ajatellut jälkeä Yellon lajiksi, mutta se kyllä rakastaa ihmisiä ja lähtee kauemmaksikin minusta ihan mielellään.... katsellaan.