Hallitokoissa aloitettiin jälleen ryhmäpaikallamakuulla. Tällä kertaa Yello ei haistellut, mutta oli vielä vähän ylivirittyneen oloinen. Ehkä jo ensi kerralla rennompi? Yello muuten heilutti häntäänsä koko makuun ajan, mitähän se sillä tarkoitti??

Ekassa setissä Yello teki tai yritettiin tehdä merkin takaakiertoja. Kun otin tuolin kierrettäväksi, Yello hyppäsi tuolille. Vaihdoin tuolin purkkiin ja sitä se yritti tuoda mulle. Joten harjoitusta kaivataan tähän. Lopuksi saatiin muutama toisto ihan ok, mutta vähän jouduin avustamaan koiraa. Sitten tehtiin vielä luoksetulon loppuasentoa ja sivulletuloa. Loppuasentoa lähinnä lyhyestä matkasta, jostakin syystä se ei edelleenkään onnistu pidemmästä matkasta. Ahdistus. Sivulletuloa eri kulmista. Osa meni oikein hyvinkin jo.

Tokassa setissä hyppyä (alo), ei ongelmia. Kauko-ohjausta m-i-m. Ja meni muuten aika hienosti! Istumaannousukin onnistui jo käskyttäen noin 3:n metrin päästä. Sitten vähän seuraamista liikkeenohjauksessa, kun tajusin, että ei sitäkään olla koskaan tehty. JA vielä liikkeestä maahanmenoja avustajan naksuttaessa. Meni vähän hitaiksi ja aika monta meni myös vääräksi asennoksi. Mutta onneksi  pari ihan loistokastakin. Hallissa on kyllä armoton meteli agiliitäjien takia, voi ihan oikeasti olla, että Yello ei kuullut, mitä käskytin, vaikka käytin kyllä ääntä ihan reippaasti. Lopuksi vielä vähän seuraamista paljon palkaten. Ja noutoa vauhtina ja myös vähän kapulan kantoa. SEKIN alkaa jo onnistua!

Metskua on työstetty ruokakipon avulla. 1-2 krt päivässä vaadin Yellolta metskun oton / tuomisen mulle ennen ruoan antamista. Nyt menee jo niin hyvin ihan 3:n päivän treenin jälkeen, että se nappaa kapulan heti ja tuo sen mulle ok. Kriteeriä sitten nostamaan ja suussapitoaikaa.

On tää toko yhtä vääntämistä, nyt ei ole oikein motivaatiota taaskaan, varsinkin, kun ulkonatreenaus ei oikein onnaa pimeyden/kylmyyden takia. Ja kun katselee netistä tosiosaajien videoita. Huah, mitäs me harrastelijat, puuhastelemme.