Yello treenaamassa. Väkisinkin tuli mielleyhtymä mukaillun otsikon lauluun ja tekstiin..... Tuo jättiotsikko ehkä jo kertoo lähes kaiken illan treeneistä, mutta lisätään nyt muodon vuoksi jotakin tähän alle.

Ensin tehtiin pidempi pätkä, mukana kaikki kontaktit, kuten toivomus oli. Radalla oli 20 (huh) estettä ja ihan riittävästi (jos ei liikaakin) vaikeusastetta. Muutama vääntö-paikka ja sitten ihan hirmuista juoksemista sinne ja tänne väliin. Takaakiertoja oli 3 kpl. Niissä ei erityisiä ongelmia suhteutettuna Yellon tämänhetkiseen taitotasoon, paitsi ehkä vikalla, kun takana oli putki, joka tietysti hieman veti puoleensa pientä agilitaajaa. Hiomista toki olisi vaikka kuinka, mutta ihan tyytyväinen olin muihin takaakiertoihin. Kontakteilla otin aina etumatkaa, kun vauhti oli siis aivan käsittämätöntä tänään. Ei vanha oikein pysynyt perässä tai pysyi kyllä - kaukana perässä:)-. Yhden riman kanssa taisteltiin, kun mun hätiköivä ohjaus sai sen joka kerta alas. Rintamasuunnan vaihto vihdoin tepsi ja se maltti!

Lopuksi tehtiin vain pikkuinen pätkä, 12 estettä, joista jätin 2 viimeistä tekemättä, kun halusin palkata ja vapauttaa A:n kontaktilta. Siinä sitten ite mokasin ekalla kerralla (kaivoin huolettomasti lelua esille) ja koira ilman lupaa kontaktilta pois. Joo, joo, kyllähän se pysyä pitäsi, vaikka lelua heilutellaan, mutta varmaan se mun toiminta oli koirasta aika sekavaa. Lisäkäsky olisi ollut varmasti paikallaan.

Kaikenlaista sattui ja tapahtui, virheitä tuli monenmoista, sen verran ohjaajan ja koiran vauhti taas erosivat toisistaan. Kontaktit meni kaikki hienosti ja irtoamiset siinä missä pitikin irrota, kepeille sisäänsyötöt kaikki nappiin. Eli paljon hyvääkin!