Yarran hakutreeni oli samankaltainen kuin viimeksi. Vaikkakaan ei tyystin sama:). Ensin oli oikealle puolelle valmis. Kyllä, juurikin sellainen. Matkaa oli vain noin 25 metriä, mutta maalimies oli tyystin piilossa. Koira oli jo alueelle tullessa tosi skarppina ja innokkaana. Lähetys onnistui mainiosti, koira juoksi lähes suoraan piilolle. Nenä oli todistettavasti auki. Haukun jälkeen kävelin koiran luo ja otin hallintaan. Maalimies lähti reippaasti alueella eteenpäin noin 60 metriä koiran katsellessa. Se maalimies jätettiin sinne "hautumaan" ja lähdettiin käsittelemään vasen puoli alueesta.

Siellä oli maalimies valmiina 50 metrissä piilossa. Maalimies näyttäytyi ja maastoutui sen jälkeen. Lähetys, haukku ja palkka. Menin taas hakemaan koiran. Tämäkin maalimies eteni alueella koiran nähden. Vein koiran keskilinjalle ja lähetys samaiselle vasemmalle. Nyt joutui siellä 50 (maalimies taisi nyt olla jopa 60 metrissä) metrissä hieman hakemaan, mutta kaiken kaikkiaan nopea löytö. Nyt koira tuotiin haukun jälkeen keskilinjalle.

Sitten se oikealle puolelle jätetty, syvyyttä oli noin 30 metriä. Kun löydettiin oikea lähetyskohta, siitä vain koira metsään ja .... löysi hienosti. Haukut ja tuotiin taas. Lähetyksissä muistin hokea koiralle ne ennakot ("siellä on") ja koira lähti joka kerta sinne, mihin näytettiin. Kaiken kaikkiaan tosi onnistuneet treenit.