Tunnaria! Ah, tämä lempilapseni. Oma piilotettuna ja vääriä esillä. Tehtiin ehkä 5 osasuoritusta. Yello käsöi niitä vääriä kyllä, mutta ei lähtenyt tuomaan. Kun tarttui oikeaan, odotin, että nostaa kunnolla ja kehuin sitten. En oikein osaa vieläkään sanoa, onko ajatus vähän hahmottumassa vai ei. Tuon kehumisen kanssa kun pitäisi olla tarkkana, jotta Yello ei ymmärrä sitä kuten naksua (tuodaan se, minkä nostamisesta kehutaan).

Seuraamista & askelsiirtymiä. Vain normaalia käyntiä ja perustreeniä käännöksineen. Siirtymiä paikallaan, Yello oli tosi hyvin mukana. Tehtiin myös pohkeensiirtoa sinne oikealle, vaikka mulla ei apuria ollutkaan. Hyvin sekin lähti sujumaan.

Liikkeestä istuminen. Pari toistoa, molemmat oikein.

Ruudun loppuosaa. Juoksi tällä kertaa mihin sattui, kovaa tuli, mutta meni ohi. Kas kummaa taannoin kentällä näytti jo lupaavalta. Eikun treeniä lisää.

Kaukoja. Muuten näyttivät vaihdot hyviltä, paitsi maa-is ja is-sei. Maasta istumaannousussa ennakoi muka seisomista ja myös pylly nousi (ja laski). Istumasta ei pysty nousemaan seisomaan. Ei milllään (paitsi, kun olen millin päässä).

Noutokapulan nostoa. Ei kovin hyviä toistoja montaa, jostakin syystä näin. Onneksi kuitenkin muutama ok lopussa.