Huh, perjantaina 20.5 ja lauantaina 21.5 tehtiin lisää viimeistelytreenejä. Perjantain treenit meni ihan penkin alle noudon osalta. Käytiin pienellä kävelyllä ennen treeniä ja Yello taisi ottaa nokkiinsa, kun käskin sen pissanhaistelusta pois viime metreillä. Yello teki ihan hienosti siihen asti, kunnes tuli nouto. Se oli ihan pihalla ja .. outo. Juoksi kapulalle lujaa ja otti kapulan eikä suostunut tulemaan mun tykö. Siis mitään ihmeellistä ei tapahtunut, siellä kävelyllä, kun ei totellut eikä tullut mun luo haisteluistaan, otin vain pari askelta koiraa kohden ja ilmoitin, että NYT TULET. Ei edes mitenkään rumasti. Mutta ilmeisesti Yello siitä kuitenkin otti nokkiinsa sen verran, että se heijastui tuohon noutoon. Ja kun vielä pari päivää sitten menin vähän sanomaan siitä sivulletulon väljyydestä. En silloinkaan rumasti, mutta sitäkään ei olisi sitten kannattanut tehdä. No, hyvä tietää, että pehmeyttä on. Pienen mietinnän jälkeen tehtiin kapulan kanssa vauhdista sivulletuloja, seuraamista ja kaukot. Kaukot ei ole ikinä tainneet mennä näin hyvin, ne oli tosi säpäkät! Jäävät hienosti. Vähän ontto olo näistä treeneistä jäi, vaikka suurin osa onnistui. Onneksi kuitenkin niin.

Lauantaina lähdettiin pienelle iltakävelyllä kelpieden kera ja suunnistimme alakoulun kentälle ottamaan hyvin kevyet ja iloiset treenit. Ensin lyhyt ryhmäpaikallamakuu, ehkä noin 1½ min. Kumpikin pysyi hienosti. Yello teki vähän seuraamista, palkkailin pallolla ja leikittiin. Kaukotkin tehtiin, ne ok. Sitten vielä sitä noutoa ihan rennosti ja pelkästään kehuen. Pari kertaa ihan perusasentoon asti, ei ongelmia siinä. Sitten vielä luoksetuloa, suorana + pysäytyksellä. Iloisesti kaikki menivät.

Yarran kanssa tehtiin vähän seuraamista, suoraan ja käännöksiä (joita se ei kyllä vielä osaa, mutta loivina). Luoksetuloa, jossa se kyllä jäi istuapojottamaan.... kunnes muisti tulla tykö. Sivulletuloja myös. Katsotaan, jos saan tuohon Yarran treenaamiseen vähän järjestelmällisyyttä, mennään sitten vaikka möllitokoon.