Tokotöks se vaan jatkuu. En tiedä, löytyisikö se innostus vaan pakottamalla itsensä treenaamaan vai pitäisikö jäädä määrittelemättömän pitkälle treenitauolle?!? No, sitä homman aukenemista käytiin taas etsimässä ryhmätreeneissä Haavistolla. Meni hyvin ja meni huonosti, ehkä kuitenkin painopiste siinä hyvässä. Koira hyvä, ohjaaja jotakin muuta...

Ruutu. Muutama toisto minä itse ruudun vieressä (vähän eri kohdissa), näyttö alla ja koira ruutuun lähtöpisteestä. Pari krt "normaali" lähetys. Nuo ekaksi mainitut meni tosi hienosti, kerran Yello tuli niin lujaa, että epäilin sen jatkavan saman tien kirkolle asti.... mutta ehei, ruutuun se oli menossa ja totteli vielä pysäytyksekin. Epeli! "Normaalilähetykset" tuppaavat edelleen kaartamaan aavistuksen liikaa ruudun oikeaan laitaan. Ehkä tehdään nyt kuurina pelkkiä ensiksimainittuja ruutuja.

Seuraamista, vähän suunnittelemattomasti, sitä ja tätä. Menikin vähän siten ja täten:D. Kapulannostoja. Palkkauksen kanssa ongelmia eli palkkasin vahingossa "kaikki", en osannut erotella huonompia toistoja joukosta + tehtiin liian monta toistoa.

Tähän väliin ryhmäpaikallaolot. Istuminen ok. Makuussa oli venytellyt (!) ja sitten mennyt lonkalle (jota liikkuri ei sitten ollut huomannut, mur). Näihin pitäis tehdä nyt kuurina yksin makuita ja palkata oikeasta asennosta. Jos vaan jaksan treenata joskus..

Tokassa setissä luoksetulon maahanmenoa Kristan opettamaan tyyliin. Yksi oli jo tosi napakka ja hyvä, ehkä se siitä joskus sitten. Uusi setti kapulannostoja, nyt oli ohjaajakin kartalla. Mieluummin 2 eri lyhyttä settiä ajatuksella kuin liikaa yhteen menoon. Kaukoja, paluu alkeisiin, treenaamattomuus kostautuu.

Myös Yarra osallistui tokaan ryhmään paikallamakuuta. Ja teki luoksetuloa ja sivulletuloa. Mun piti sille tänä kesänä opettaa noutoa ja ruutua. Huhuu...?