Yarran treeneissä mentiin tänään pelkkää tekniikkaa hypyillä ja parilla putkella. Yarra teki 3 eri pätkää. Eka meni kohtuullisesti, toka ala-arvoisesti ja vika sitten jo ihan kivastiYllättynyt. Radalla oli paljon tärppejä ja esteet tiiviissä muodostelmassa. Myös esteiden välistä oli vientejä.

Pätkiin mietittiin optimaalisia suorituslinjoja ja erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Ekalla pätkällä ei ollut mitään ylitsepääsemättömän vaikeaa tai hankalaa (kerran Yarra taisi mennä väärin putkeen), lähinnä käännöksiin ja putkesta ulostuloon haettiin parempaa linjaa.

Tokalla olin ihan pihalla. Yritin mm. epäonnistuen peruutella hypyn ohituksessa, valssailin päin hyppyä (peruuttaen samalla), sain Yarran ohi hypystä tsiljoona kertaa jne. Jep, ei ihan pro-olo tullut.... Lopulta saatiin tämä jotenkin raapaistua kokoon.

Vika oli sitten takaakiertoa koko rahan edestä, se on sitä Yarran vahvuusaluetta. Ekalla yrityksellä kuitenkin ryssin 2 kierroista. En tajunnut tokalla vaihtaa ohjaspuolta, 3. kierto kun jäi liian "avonaiseksi" koiralle. Kun vaihdoin puolen, sitten sujuikin jo hienosti. Toistin vielä tämän ja uusintakin puhtaasti, ei siis ihan puhdas vahinko kuitenkaan. Ihan lopuksi otin vielä tuon tokan radan lopun vielä yhdellä tyylillä, siinä koira lähetettiin hypylle itsenäisesti ja layeroin sitten yhden hypyn ja sain kuin sainkin koiran oikein putkeen ilman väärän hypyn suorittamista. Ja tämäkin vielä toistettiin, eli tarkistettiin, oliko vahinko. Noup.