Tällä päivämäärällä Yello on ensimmäisen kerran elämässään pujotellut 12 keppiä ilman verkkoja. Pistetään ylös ja muistiin. Yellohan on treenannut keppejä (ja muutakin agilityä) n. 3 kuukautta, säännöllisen epäsäännöllisesti. Keskiarvo on varmaan hitusen alle 2 treenikertaa per viikko. Pujottelua Yello kokeili verkoilla muutaman kerran talvella, mutta varsinaisen treenaamisen se aloitti vasta toukokuulla. Tarvitseehan se vielä triljuuna toistoa ennen varmoja suorituksia. Siitäkin huolimatta oli se pätevä:). Ensin otettiin 2 toistoa 2:lla verkolla. Sitten otin verkon lopusta pois ja tuli jokusia haparointeja. Syy: ohjaaja hosui liian aikaisin lelun kanssa. Aiaiai... ja zotzot! Lopuksi otin verkon ekastakin välistä pois. Ja olipas muuten hienot sisäänmenot, vot!

Yello treenasi pujottelun lisäksi ihan perustoistoja puomille ja A-esteelle. 2:lla hypyllä tehtiin käännöksiä. Palkkasin aina käännöksen jälkeen lelulla. Tarkoitus oli hakea mahdollisimman ideaalia kääntymistä riman päällä. Tehtiin useita toistoja, välillä käännös jo 1:n hypyn jälkeen, välillä 2:n. Ja tehtiin välillä valssikäännöksiäkin. Hienosti Yello kuunteli ja sitäpaitsi yksikään rima ei tippunut.

Yarra teki oikeastaan vain puomia. Enimmäkseen yksittäistoistoja, mutta muutaman kerran parin hypyn kautta. Taisi tulla reilut 20 toistoa. Ja sit ensi kerralla taas toinen mokoma, jos ei jakseta enempää:).