Tänään käytiin vielä pikaisesti vapaaharkaamassa - lähinnä kontakteja vauhdista - jotta saataisiin niihin vähän kertausta ennen sunnuntain kisoja. Vaikka joo, onhan tässä vielä monta päivää kisoihin asti, eiköhän jokin este tai sairastuminen tässä ennätä ensin. Ei oikein usko, että oikeesti siellä starttiviivalla oltaisiin. Niin paljon on peruuntunut kisoja & treenejä, että se alkaa olla jo "normaalia". Ei tässä paljon tauon jälkeen ehditty treenata, mutta mennään nyt sitten, kun seuraava mahdollisuus on ties koska. Jos ei tule lumimyrsky, auto hajoa, hautaudumme lumeen tms...

Mutta treenattiin tosiaan joo. Ensin juostiin pikaisesti naapurikentälle ottamaan puomi muutamaan kertaan. Siinä ei ongelmia, jees. Omalla radalla tehtiin ensin keinua ja pari A:ta. Yhdessä versiossa mentiin putkesta toisen putken ohi keinulle. Siinä oli vähän vaikeuksia, kun putki veti puoleensa. Mutta kuuntelu onneksi vihdoin löytyi. Vielä pieni putki-hyppy-kuvio ennen taukoa.

Lopuksi tehtiin rata, 16 estettä. Ekalla kierroksella ei varsinaisesti tullut virheitä, mutta ainahan hiottavaa löytyy. Alun kääntökuvio hypyillä oli mahtava, siitä lähestyminen A:lle. Putken tärppipään ohituksessa ei mitään vaikeuksia. Putkesta pitkä lähestyminen kääntöhypylle, joka meni pitkäksi, kun en antanut ennakkokäskyä hypätä lyhyesti. Pujottelunjälkeinen hyppykuvio myös vähän takelsi, kun en vinkannut kääntymistä tarpeeksi ajoissa, siinä Yello vähän arpoi ja kääntyi huonosti johtuen mun käskytyksen puutteista. Loppu meni hienosti, suorasta putkesta takaisinpäin hypylle, jossa vastaanotin Yellon ja ohjasin sen mun selän taakse. Lopussa jälleen mutkaputkeen, nyt eri päähän kuin edellisellä kertaa. Ja päätös keinulle. Toka kieppi, ei se täydellinen ollut, mutta oli aika hieno veto. Siihen oli hyvä lopettaa. Näiden on nyt pakko riittää kisoihin, vaikka onhan se tosi vähän. Jännityksellä odotan, minkälaista kaaosta on tulossa.