Tiistaitokot jatkuivat tänäänkin, osanotto oli runsas. Mentiin vähän myöhässä ja piti vielä kävelyttää koira(t). Onneksi eivät ehtineet aloittaa paikallamakuita. Vein muut koirat äkkiä porukoille (matkaa mutkan kautta 300 metriä...suoraan 100m) ja Yellon kanssa takaisin. Ehdittin paikallamakuuryhmä kakkoseen, vaikka vähän meni juoksuksi. Yello oli hyvin taas, mutta nyt se ennakoi sitä lopun perusasentoa. Aina jotakin älytöntä säätöä!! Valitettavasti istumista ei otettu.

Ruutuunlähetyksiä useita, pallolla ja ilman, läpijuoksuna & vapautuksena. Tänään en pysäytellyt, on harkinnassa se käskysanan vaihto. Kun ei osaa päättää! Ja ruudut meni hyvin, ei moittimista. Lopuksi vielä 1 kpl näyttöruutuja.

Kaukoja. Maasta seisomaan meinasi jumittaa, mutta lähtihän sekin siitä. Tämä liike on ihan raakile, pitäsi treenata ENEMMÄN!!

Liikkeestä istumisia muutama, kaikki oikein!

Luoksetulon pysäytyksiä. Testasin tässä uutta seisahduskäskyä (top). Otin toki alle naksulla toistoja. Myös maahanmenoja ja tietysti suoria luoksetuloja.

Tauon jälkeen vielä noutokapulan nostoja & hyppynoutoa. Vikaksi ihan kokonainen hyppynouto (ei liikkurointia). Yello teki muuten kympin noudon, mutta mennessä ihan pienenpieni kynnennapsahdus hyppyesteeseen. Mutta mikä tärkeintä - viereentulo kymppi!