Pitkästä aikaa tiistaitokoissa Haavistolla. Yello aloitti ruudulla. Hm, kentällä oli merkkejä siellä ja täällä ja niistähän Yello hämääntyi. Lähetin vaan kylmän viileästi "kisanomaisen" lähetyksen eikä mennyt sinnepäinkään. Bongaili vaan niitä merkkejään, ketale. Kunnes hilpas sinne ruutuun tai ainakin melkein... Sitä en tarkalleen muista, monennellako lähetyksellä tuli kunnollinen ruutuunmeno, arvelisin, että 3 niitä tarvittiin. Sitten yksi ruutu helpommasta (ei häirikkömerkkejä) suunnasta, super. Sitten vielä 1 paikanhakulähetys siitä vaikeasta suunnasta. Itse olin siis ruudun vieressä/lähistöllä tässä tapauksessa. Superrrr-suoritus! Mutta ilmeisesti kokeessa ei saa tehdä niin, ihme nipoilua. Mutta se jäi sillä kertaa siihen ja ennen sunnuntain mestiksiä olisi vielä kiva ehtiä treenata. Myös sitä maahanmenoa ja loppuosaa. Ne niinku unohtu tänään. Noo, joka tapauksessa mennään su kisaan ihan keskentekoisena, nehän on epäviralliset, virallisiin ei vielä todellakaan asiaa!

Liikkeestä istumista, ok.

Luoksetulon pysäytystreeniä avustajan kera (stopista vapautus avustajan luo "takapalkalle"). Ne meni aika hienosti, hyvä. Pieni viive Yellolla vielä on tajuta, että palkka tulee takaa ja avustajalta.

Noutoa, tasamaasellaista, kun hyppyä ei ollut. Kierrokset taas jossakin ihan eri sfääreissä, mitä olis tarkoitus. Sen lisäksi, että karkasi kapulalle, Yello ei IRROTTANUT kapulasta. Ei ole muuten ikinä vielä sellaista sattunut. Tässä maltissa on vielä työsarkaa, kun saatiin se kapulahulluus esiin nostotreenillä. Pikkasen unohtu toi tasapainoilu. Ihmettelen su, jos ei karkaa ennen lähtölupaa.... Myös vierelletuloja otettiin kapula suussa. Tais vaan 1 olla huono, muut ok.

Seuraamista eri vauhdeissa ja paljon käännöksiä. Myös sivuaskelia ja käännöksiä paikallaan. Askelet oikealle vähän jähmeästi, muut ok.

Kaukoja. Kohtuu hyviä toistoja. Muutama käsky meni kuuroille korville, kun oli häiriötä. Mutta ihan positiiviinen treeni tämä. Ehkä ne siitä joskus joku kaunis päivä..

Ryhmäpaikallamakuu vain 2 min, kun muut koirat alo-lk. Ei huomautettavaa. Ei edes reagoinut viereisiin käskyihin lopussa (vapautin maasta).

Lopuksi tehtiin muutama luoksetulon maahanmeno. 3 niitä taisi olla, 2 mahtavaa, 3. sitten (turha) vähän vitkutteleva.

Treenit tehtiin 2:ssa setissä. Järjestys ei ehkä ihan tämä, mutta sinne päin:)-.