Eilen sunnuntaina treenattiin vähän tuossa pihassa tokojuttuja. Ensin muistuteltiin ruutua ja tunnaria (yhden piilotetun kapulan etsimistä). Hyvin olivat molemmat ruosteessa.

Avosta sitten lähinnä luoksetuloa palasina. Pysäytystä (aika huonoja...) sekä viereentuloja (paranevat koko ajan). Pikkusen seuraamista vielä lopuksi. Piti vähän enemmänkin, mutta ei sittenkään tehty.

Tänään alkoi sitten jälleen yksi tokokurssi. Eli voi/evl-kurssitus. Olisin toivonut sen alkavan vähän myöhemmin, jotta oltaisiin saatu avo-luokka pakettiin tai ainakin hyvään alkuun. Mutta se alkoi nyt ja sillä mennään. 5 kertaa kestää ja ylempien luokkien liikkeitä siis mietitään. Tänään tehtiin ryhmäpaikallaolot, ruutu ja hyppynouto. Ryhmäpaikallaolot Yello teki nyt hienosti, vaikka siinä alussa oli sitä tuttua ärsyttävää säätöä - vinkumista ja pomppimista. Arrrgh.

Ruutu oli jo selvästi parempi kuin eilen. Ehkä Yello mietti yön yli, että mikä ihme se oikein oli. Tehtiin kuitenkin toistaiseksi entisellä hoksaamistaktiikalla. Katsotaan, miten se etenee. Ensin Yellolle käytiin näyttämässä se paikka. Lähetin suht läheltä. Sekoilin sitten itse sen seisahtumiskäskyn ja palkkamisen ja vaikka minkä kanssa. Sitten palikat kasaan ja pari ihan jees suoritusta. Ehkä jatkossa tehdään myös niitä ruutuja, jossa on pallo valmiina odottamassa. Sillä edellytyksellä vain, että Yello kiinnostuu pallosta, joka on paikoillaan ja jota ei heitetä. Sekä täytyy muistaa pitää se kriteeri aina samana, eli hyväksyä (=palkata) vain ne kriteerit täyttävät suoritukset.

Hyppynoudossa ensin katsottiin, miten menisi kokeenomaisesti. Tuli sitten kiertämällä takaisinpäin enkä hämäläisenä ehtinyt reagoida. Sitten yritettiin palautusta, lähtö vinosta. Ohitti hypyn tietysti. Läksyksi vinoja, se kapula nyt kuitenkin lentää milloin mihinkin. Sitten Yello teki vielä muutaman loppuosan, suorasta ja hieman vinosta lähestymiskulmasta. Nämä hyvin, palkkasin liikkuvasta uudella lelulla, joka onkin Yello mielestä aika pop.