Nokian kisaviikonloppu jatkui sunnuntainakin. Eka rata oli hyppis, joka ensin näytti mahdottomalta, mutta saihan siitä sitten selvän ja oli ihan kivakin vielä. Aiheutin harmittavan ekan riman pudotuksen, joka jäi tuon radan ainoaksi virheeksi. Tämä olis kiva tarkistaa videolta, jos sellainen olisi käytössä. Olen kuitenkin vakuuttunut, että itse tein jotakin virheen aiheuttavaa, en syytä koiraa. Mahdollisesti vilkaisin kakkosestettä ja nytkähdin samalla kohden koiraa tms. Toka oli pituus ja se oli aika vinossa linjassa, joten ehkä pelkäsin alitajuisesti, että pituus epäonnistuu. Mene ja tiedä, mutta harmittaa kovasti, Yarralla oli nimittäin tuloksen saaneista koirakoista kovin aika! Ja siinä oli vielä puristamisenkin varaa, koska radan puolivälin jälkeen jouduin tekemään lennosta ohjaussuunnitelman muutoksen, kun en ehtinyt suunnitelemallani tavalla.

Eli lähdettiin hyppy ja pituus vinoon oikealle, hyppy ja putkeen tärppipään ohi. Siitä u-käännöshypyt, välistäveto (helpotettu, ei mitenkään vaikea) ja takaakierto vielä ennen pujottelua. Valitsin tähän pujotteluunmenoon itsepäisesti sylkkärin ohjaukseksi, koska pujottelua edeltävän hypyn  vieressä oli tosi lähellä tärppihyppy. Jäämällä sylkkäri-puolelle (enkä valssannut takaakierron toiselle puolelle, kuten useimmat tekivät) estin väärän hypyn tehokkaasti. Suora lähetys pujottelun avokulmaan ja leikkaus. Tämä oli hieno! Pujottelussa lievää vedätystä ja renkaan kautta putkeen, josta okseri. Siitä tultiinkin ongelmakohtaan, eli väljät välistäveto-hypyt. Piti ehtiä vetämään koira välistä ja jäädä ohjaamaan jatkohypyt koira vasemmalla (hyppyjä 3, linja tuohon ohjauspuoleen ihanteellisempi). Koska en ehtinyt, välistäveto sylkkärillä ja seuraavalle hypylle leikkaus. Tässä Yarra meni vähän aikaa sik-sakkia, joten siitä olisi vielä ollut puristettavissa 1-2 sekuntia pois ajasta. Hyppyjen jälkeen vielä mutkaputki, jonne kaukaa lähetys ja leikkaus takana. Loppu"suoralla" enää hyppy, muuri ja käännös maalihypylle. Rimasta siis vitonen.

Agilityradalla oli sitten kaipaamani vaikea vienti pujotteluun, heti esteenä nro 2. Mietin 3:n eri ohjausvaihtoehdon kesken vielä lähtiessäni koiran kanssa radalle. Ja tästähän ei ole koskaan seurannut mitään hyvää!! Valitsin tyhmä sen haastavimman ja koira ei tainnut hahmottaa koko keppejä ollenkaan. Meni 3.väliin ja siitä kielto. Muu rata kahlattiin nollana, mutta tuosta kiellonkorjauksesta rangaistiin myös pienellä aikaylityksenä. Jotenkin en tästä radasta tykännyt, mutta olisihan se ihan mentävissä sekin ollut, jos olisin vain ottanut sen varmimman (ja tylsimmän) vaihtoehdon siihen aloitukseen.