Suunnitelmissa oli mennä treenaamaan jotakin vapaaharkkaa myös tänään sunnuntaina, ja jaksoimmekin raahautua kentälle. Siellä oli esteitä (ja treenaajia) jo kentällä valmiina, joten rata oli vapaa suurinpiirtein silloin, kun sain lämmittelyt tehtyä. En varmaan ihan niin paljoa olisi tehnyt, mutta tottakai  on kaikki esteet aina hyödynnettävä, jos joku on ne kentälle asti saanut kiskottuaKieli ulkona.

Yellon kanssa aloitimme yksinkertaisella putken "monivalinta"-tehtävällä. Molemmat putken suut olivat tasa-arvoisesti tarjonnassa, mutta aina siihen toiseen mentiin. Kyllä Yello tosi hienosti aina vilkaisi, kumpaan on lupa. Toiseen suuntaan tehtäessä jatkettiin vielä hypyn kautta A-esteelle. Tähän tehtiin useita toistoja, hain agrea, vauhtia ja raivoa koiralle, pystyykö se siitä huolimatta kontaktisuoritukseen. Kaikki hienosti, A alkaa sujua jo suhteellisen varmasti. Nyt vain tarvitsisi tehdä sitä mahdollisimman paljon KESKELLÄ rataa.

Yarra teki samaa harkkaa aluksi. Sillä nyt ei varsinkaan ollut vaikeuksia hakea aina oikeaa putkensuutaPusu. Kaikki oikein! Sitten jatkettiin hieman puomitreenillä, johon liitettiin hypyn takaakiertoa, ensin helppo reitti, sitten vauhdista ja vähän vaikeammin. Mutta Yarra ei tässä erehtynyt. Sitten siirtelin vähän esteitä ja Yarra sai samalla taukoilla. Tehtiin sitten vielä vaikea pujottelun suljetun kulman harjoitus (kuvassa), Yarra teki vihreät nrot 3-9). Vaivattomasti Yarra irtosi hypylle 5 ja pujottelukulma ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Vielä lopuksi väärinpäin olleen mutkaputken suun hakeminen, sekin ilman takelteluja.

1244985852_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yello teki vielä toisen hukin. Nyt aloitimme vihreiden numeroiden osoittamalla pätkällä 1-9. Joku rimanpudotus taisi tulla viuhkahypyillä, joten toistettiin tämä harjoitus. Yello teki tuon kuvion viimeisen päälle upeasti, siitä tuli jo ihan kiva fiilis. Olipas se pätevä! Sitten vielä "kikkailin" punaisten numeroiden pätkän 1-4. Punaiset X:ät ja katkoviiva osoittavat ohjaajan sijainnin ja liikkumisen. Yello teki ja osasi ihan ite tämän, ei siinä sen kummempaa ohjaajan apua tarvittu. Yello päätti treeninsä jokusella toistolla puomia parin hypyn kautta.