Keskiviikon treeni-illassa tehtiin jälleen 2 erilaista kuviota. Radalta löytyi mm. näppärää puomi-putki-erottelua, "vaikeita" pujottelusyöttöjä, välistävetoa, hyppykuvioita ja jopa layerointimahdollisuus, jonka jätin sitten kokeilematta. Olis varmaan pitänyt kokeilla. Mutta epäröin siksi, että pelkäsin putkeenjuoksua väärässä kohdin.

Eka pätkä taisi mennä heti puhtaasti, hypyille toki tuli vähän kaarroksia. Siitä olen kyllä tyytyväinen, että sain Yellon heti puomille oikein, eikä se mennyt putkeen. Pujottelun jatkotilanteessa auttoi se, että Yello osaa pujotella itsenäisesti loppuun asti vaikka mä jäänkin taakse. Pituuden jälkeen tuli kaarrosta, kun juoksin itsekin "mukaan", jotta ehdin jaakottamaan seuraavalle hypylle. Pituuden edessä oli putki (johon ei menty) ja se kuitenkin vähän veti Yelloa, kun mäkin juoksin enkä odotellut takavasemmalla.... Mutta ei se sinne oikeesti meinannut mennä, onneksi kuunteli nöyrästi ohjausta. Mutta olisin halunnut sen kohdan vähän pienemmällä kaarroksella.

Toisella pätkällä oli sitten hivenen vaikeuksia. Lähinnä puomi-putki-kohdassa. Tällä kertaa mentiin putkeen ja mä jäin vähän turhaan varmistelemaan edellistä hyppyä, enkä lähtenyt rohkeasti eteenpäin ja siten yksinkertaisesti olisin liikkeen avulla plokannut koiralta sen puomin. Nyt kun jäin tyhmästi sipsuttamaan (luuli, että puomille) tai näytin vastakädellä (luuli hyppyä putken vasemmalla puolella) en saanut ohjausta kohdilleen. Sitten vasta, kun vein rohkeasti liikkeellä, asia oli täysin selvä koiralle.