Tänään torstaina oltiin vapaaharkkaamassa Länsi-Teiskossa. Valitettavasti edelliset treenaajat eivät olleet raahanneet puomia, joten emme mekään päässeet sitä treenaamaan (eivät toiset vaikuttaneet halukkailta raahaamaan sitä edes ja takaisin, laiskat). Vaikka tästä fiilis laski pakkasen puolelle, sain kuitenkin tehtyä kohtuulliset treenit. Esteet oli kyllä järjettömän lähellä toisiaan, mutta siirtelemällähän niistä sai jotakin järkevääkin aikaiseksi.

Yello aloitti oman settinsä keinu-treenillä. Nyt meni huomattavasti paremmin kuin viimeksi! Kyllä se siitä joku kaunis päivä vielä... Tästä jatkettiin vielä pienoisella pujotteluharkalla (vedätystä), vaikka tällä hetkellä, juurikin, pujottelun treenaus EI ole kaikkein akuuteinta ja tärkeintä. Ei se toki ole "valmis" kaikkine variaatioineen (ja virheitä tuli tänäänkin, pari ohitusta loppupäässä ja yksi sisäänmeno väärältä puolelta), mutta YKKÖSluokkaan Yellon pujottelu on "liiankin" hyvä. Että näin. Mutta ne kontaktit, hyvä ihme sentään, kuka ne pystyisi treenaamaan pomminvarmaksi, kuka?!?

Yarra jatkoi tästä omaan settiinsä. Tehtiin käännöksiä hypyillä, pujotteluun itsenäistä lopetusta (vähän huonosti meni se) ja keinulle useita toistoja tiukasti kääntyen hypyltä. Myös tukku hyvin onnistuneita sylkkäreitä tehtiin hyppyjen käännöksiin. JA toki pari ei niin onnistunutta sylkkäriä myös:)-. Yarrakin treenasi pujotteluun vedätystä (tässä ei konkari erehtynyt, siis Yarra-konkari). Harmi, kun Yarra ei palkkaudu vetoleikillä, sillä saisi vielä tuota vauhtia pikkuisen lisää esim. juurikin pujotteluun.

Esteiden uudelleenasettelun jälkeen Yello jatkoi harjoituksia. Saatiin tehtyä hieno pätkä, jossa oli vauhdista (hyppyjen kautta) takaakierto, putken vääränpään ohitus ja vielä pujottelun kautta toinen takaakierto, johon lopetus. Ekalla kierroksella sössin vain tuon viimeisen takaakierron, jossa vähän unohdin koiran selkäni taakse. Sieltä se tunki väkisin vierestäni hypylle ja hyppäsi sen väärinpäin vieden siivekkeen mukanaan. Jep, jos ei tyyppi väistä, mennään sitten vaikka väkisin. Uusintayrityksellä ei enää tuossa virhettä ja muutenkin hyvin. On se kiva onnistua, kun viime sunnuntain jälkeen niin masensi... Lopuksi vielä pieni välistävetoharjoitus sekä hypyn-keinun ja hypyn kautta pujottelun avokulma.

Yarra teki myös toisen kierroksen. Yarralle harjoituksen taso oli vaikeampi. Alun takaakierto oli sama, mutta sitten jatkettiin u-käännösten pariin. Hain mahdollisimman niukoilla ohjausvinkeillä hyvin tiukkoja käännöksiä hypyillä. Suht hyvin näyttivät toimivan, kerran Yarra ei osannut tulkita liian hienovaraista vihjettäni. Siihen vähän enemmän tehoa. Summa summarum, Yarra kääntyi taas hyvin ja oli vauhdikkaalla päällä. Loppuun vähän vielä keinu-treeniä.

JK. Ja jottei liian kauan paistateltais positiivisissa tunnelmissa, onnistuin astumaan hevosen kavion jättämään onkaloon ja vääntämään nilkkani. Saikkua ainakin viikko agista. Joten seuraava "postaus" lienee tottistreenistä! Tämä jälkikirjoitus kirjoitettu lauantaina, kun en aiemmin suostunut uskomaan nilkan vääntyneen näin pahastiItku.