Aluksi on todettava lyhyesti, että järkyttävän törkeän huonoa ohjausta. Mutta pääasia, että kivaa oli! Yello osallistui tänään kesäkauden avausviikolla Yarran puolesta Yarran treeneihin. Yarra passaa vielä tämän viikon, toivottavasti on sitten ensi viikolla tositoimissa.

Heti kun on vähänkin taukoa, tuntuu, että ei enää osaakkaan yhtään mitään ja koirakin on ihan outo jne. Eli tuntuma katoaa. Tehtiin (räpellettiin) kuitenkin 2 ratapätkää, ei mitään pitkiä onneksi. Näissäkin jo tuntui, että kunto loppui. Siis multa, koira oli onneksi ihan täpinöissään (sanomattakin selvää) ja jaksoi hyvin. Eka pätkä alkoi takaakierrolla (tai siis este nro 2), johon jaakotus ja sitten takana siintävään putkeen. Johon herra Yello karkasi ennen aikojaan jotakin viis kertaa... Ohjausvirheiden piikkiin otan ne kaikki. Kai. Ei se ihan älyttömän putkihullu ole (mikä jälkimmäisellä pätkällä todistettiin), mutta tarkkana niissä tärppikohdissa saa olla. Joo, siis putken jälkeen toinen putki ja takaisinpäin pujottelulla. Sieltä taas takaisinpäin putkeen ja hypyn kautta 180 asteen käännös puomille. "Loppusuora" sisälsi 2 hyppyä, joista eka kuitenkin tehtiin takaakiertona. Ekassa putki-putki kirmauksessa olin ihan kebab-kioskilla, jäin odottelemaan koiraa takaaleikatakseni jälkimmäiselle (ja myöhästyin pujotteluun lähetyksestä, aivan ponneton esitys....) putkelle. Puomi hyvin!!! Jee. Ei ne kontaktien naksutukset olleet mitään täydellisiä, mutta Yello malttoi mun mokailusta huolimatta. Jahuu. Loppuun yritin virittää saksalaista siihen takaakiertoon. Mutta toteutus oli sitten ihan jotakin muuta. Tuota alkua jouduttiin tahkoamaan aika lailla, kun Yello kirmaili putkeen. Sitten vain yksinkertaisesti päätin, että EN mokaa enää. Ja siitähän saatiin ihan kelpo (melkein virheetönkin) pätkä tulokseksi. Vain tuo puomia edeltänyt rima alas ilmeisesti hätiköivän ohjaajan takia.

Tokalla pätkällä oli myös este nro takaakierto (tässä ei tärppejä, joten onnistuin). Puomille vietiin poispäin kääntönä. Siinä yksi onnistunut otos. Puomilta vielä yhden hypyn kautta kääntö toooosi tärppinä olleen putken kaukaisempaan päähän. Hypyllä vähän mokailin, Yello ei kaikin ajoin tiennyt, mikä on seuraava suunta... Mutta putkenohitukset priimaa.

Kontakteista A:ta ja keinua teimme yksittäisesteenä koppien vieressä. Täytyy taas muistutella se naksutus, että kriteeri pysyisi tasaisesti samana. Mutta ihan kiva fiilis jäi kaikistakin kontaktisuorituksista tänään. Varsinkin sen "tahtoradan" puomille Yello tuli aika kierroksilla, mutta teki kuitenkin hyvän puomin. Jopa sen ylösmenon pysähdyksen. Toivoa on.

Muistiin seuraaviin vapaaharkkoihin; sylkkärit, poispäinkääntö. Kääntyminen ylipäätään. Voi, päästäis jo normaaliin päiväjärjestykseen treenaamisen suhteen. Joko, joo, joohan.