Pitkästä aikaa metsätreeneissä koirien kanssa. Tallasin ensin Morrikselle jäljen (noin 150 metriä, 3 loivahkoa käännöstä) ja pienen esineruudun, johon jätin 2 helppoa esinettä. Jälki vanheni noin 20 minuuttia ja sitten hommiin. Jäljellä suurinpiirtein pysyttiin, mutta ei mitään mestaritason suoritusta nähty... Pääasia, että koira tykkäsi. Tästä jatkettiin suoraan esineille, jotka molemmat nousivat ennätysnopeasti. Noo, olihan se ruutu tosi pieni.

Yello oli katselemassa Morriksen tyylinäytteet ja niiden jälkeen Yellokin pääsi esineruutuilemaan. Jätin Yellon istumaan polulle ja vein esineen (hanskan) heitellen ruutuun. Sitten koira hakemaan. Kyllähän Yello hakee (tai tiesin sen hakevan ja ottavan suuhun, mutta se tuonti on se ongelma, lelun kanssa leikkimisestä tämän tiedän) ja tulee kohden, mutta ei tuo ihan perille asti. Palkkasin ensin lähelle tuomisesta, sitten yritin vaatia pikkuisen enemmän. Tehtiin ehkä 4 suoritusta, joista 1 tulee perille asti ja toinenkin periaatteessa, mutta multa iteltä heltiää ote... Ei kuitenkaan enempää, se jäi viimeiseksi.

Yarrakin pääsee vähän tekemään. Ensin se hakee jäljelle jääneet kuivamuonat (Morriksen palkkauksessa ei voi kovin paljon käyttää muita kuin sen omaa muonaa, jotta vatsa ei mene sekaisin) ja paluumatkalla teen sille vielä ruudun nurmikolle. Ruudusta se hakee nameja. Jokaiselle jotakin.