Noutoa olisi paljon helpompi treenata, kun olisi se kunnollinen noutokapula. Ja mulla on uusi ja hyväkuntoinen. Kunpa vain tietäisin MISSÄ SE ON?!! Sisu ei anna periksi ostaa uutta, kun tiedän mulla olevan jo sopivan noutokapulan. Etsin sitä taas - tuloksetta. Noudettiin sitten vanhaa ja pureskeltua ja tunnarikapulan  muotoista, mutta isompaa kapulaa. Mutta mua vaan koko ajan ärsytti, kun en löydä mistään sitä oikeaa kapulaa. Se on ollut jo useamman kuukauden kateissa. Ehkä pitäisi ostaa uusi. Sillähän sen vanhan yleensä saa löytymään..... Mutta itse noutotreeni ei kasosesti mennyt. Olisi mennyt paljon paremmin, kun olisi ollut SE oikea kapula, uskokoon ken tahtoo. Tein vain loppuosan vauhtia, sitä ei oikein löytynyt, muutama toisto sillä "tunnarinäköisellä" oli lupaava, mutta sitä Morriksen aikanaan pureskelemaa kapulaa ei oikein pystynyt ottamaan suuhun. En ihmettele.

Tai joo, olihan siitä noutokapulan etsimisestä jotakin hyötyä. Löysin metalliset noutokapulat. Siis molemmat. Siinähän se varsinainen temppu olisi, jos Yello joku päivä jomman kumman suuhunsa ottaisi! Toinen metsku on pieni ja toinen iso. Kevyitä kummatkin, en osaa sanoa onko ne virallisia kumpikaan vai pitäsikö metskun olla painava. No sama se, jos ei Yello oikein ota puistakaan kapulaa, tuskin ottaa metskua. Mutta on niitä nyt ainakin tarjolla - oikein kaksin kappalein!

Seuraaminen oli ihan ok, tosin painamista on. Siihen en ollut nyt aikonut toistaiseksi puuttua mitenkään erikoisesti, palkkauskohtana pidän niitä hetkiä, kun ei paineta. Katsotaan ja kehitellään, pääasia, että päästäisiin edes treenaamaan. Vasemmalle käännöksiä tehtiin erityisen paljon. Näin, jotta Yello oppisi käyttämään paremmin peräpäätään ihan sitä sivulletuloakin ajatellen. Jos ei opi, vaihdan sivulletulon takaakiertäväksi.

Maahanmenoja tehtiin ja siitä istumaannousuja. Maahanmenot oli nyt tosi nopeita, pari ihan mieletöntä "tiputusta". Istumaannousut ILMAN apuja, niissäkin pari jo tosi lupaavaa. Avon kauko-ohjausta myös. I-m edelleen hyvä, ja m-i onnistui nyt vähän kauempaakin jo. Treeniä lisää.

Luoksetulon eteentulon loppuasentoa myös tehtiin.