Esineruutukurssia osa 3/5. Yellolle tehtiin hetsaustreeniä, joka meni kyllä vähän harkoille... Yello taitaa olla vähän putkiaivo, istui sittenkin sivulla, vaikka ei oltu käsketty.Ruudussa oli valmiina vieraita esineitä ja koiran nähden sinne vietiin vielä 2 omaa. En saanut Yelloa oikein keskittymään ruutuun päin esineiden viennin aikana. Hösellyshösellys. Eka lähetys meni jotenkin tärviölle ja koira oli vähän hämmentynyt, että mitä pitikään tehdä. Tyhjänä diipadaapa takaisin. Sitten uusi hetsaus ja lähetys, meni hienosti syvälle ja toi oman. Sitten taas hetsausta ja taas lähti syvälle ja toi toisen oman. Vielä päätettiin yrittää, josko toisi kolmannenkin eli jonkun alueella olevista vieraista esineistä. Ilmeisesti omat olivat osuneet suuhun vain sattuman kaupalla, eikä se ollut niitä vieraita ohitellut. Pian Yello löysikin jonkun sukat ja toi ne ihan hienosti perille asti! Jepujee.

Treenaa; edelleen vieraita esineitä, kuitenkin siten, että ruudussa on samalla myös niitä omia. Tee myös hajuhakuja. Eli esineet valmiina, mutta käydään koiran kanssa yhdessä haistamassa niitä. Seuraava kurssikerta onkin vasta 2:n viikon päästä. Se on ihan hyvä juttu, voi pitää vähän enemmän välipäiviä treenien välissä.

-----------------------------------------------

Aamulla tehtiin vieraiden esineiden noutoharjoituksia parkkiksella. Esineitä 5 kpl ja kaikki haetutin 2 krt. Kaikki esineet tuli perille(kin) asti. Ainoa inhotusta aiheuttava on edelleenkin se hikinauha. Se piti kerran tiputtaa ennen aikojaan. Mutta sitten kun hikinauha tuli loppuun asti, siitä tulikin superpalkat lempilelulla. Saatiin illalla mukaan uusi setti vieraita esineitä - ja  hikinauhakin jatkoi vielä matkaansa meidän mukaan. Joten taistelu Yello vs. hikinauha saa jatko-osan.