Yellon mielikuvat hakutreeneissä jatkuivat. Yello tuotiin ensin hakualueelle katsomaan, kun maalimiehet 2(oikealla) ja 1(vasemmalla) näyttäytyivät. Sitten Yello meni autoon yhden koiran ajaksi. Sitten uudestaan alueelle ja lähetys ykköselle. Lähti hyvin, mutta teki ihme venkuran siellä 4-kympissä eli tuli takatyöskentelynä sitten maalimiehelle. Miten lie tuuli tai jokin pyörittänyt, kuka tietää?? Haukkui reilut 15 ja palkkauksen aikana ilmaannuin paikalle. Koira haltuun ja maalimies lähti etenemään 3-piilolle. Me koiran kanssa keskilinjalle. Lähetys kakkoselle, mainio eteneminen ja löytö. Nyt lähdin jo haukun aikana etenemään kohden piiloa, ei merkittävää vaikutusta, hyvä. Ja taas katsottiin maalimiehen eteneminen seuraavalle piilolle päin.

Sitten lähetys 3.ukolle. Nyt Yello lähti ihan viistosti kaartamaan oikealle. Huusin takaisin ja uusi (hyvä) lähetys muuten, mutta taisi tehdä taas sen lenkuran siellä takaosassa. Mikäs ihme tässä vasurissa nyt on?? Vika ukko oikealle sen sijaan ihan mielettömän hieno, vaikka lähetin riskillä vähän hankalasta maastokohdasta. Ja molemmille vikoille lähdin myös haukun aikana alueelle. Hyvin Yello kesti häiriön, hyvähyvä. Seuraavat treenit sitten jo huomenna, uskaltaisiko ottaa riskin ja yrittää valmiita... tai ainakin yhtä. Katsotaan:).

Poikettiin vielä pikaisiin tottistreeneihin kotimatkan varrella, kun bongasin pienen sopivan nurmialueen. Otettiin HIHNAseuraamista, yäks. Eipä tule treenattua, ja sen kyllä huomasi. Vähän sellaista kuuluisaa "matkalaukkumallia", ainakin osan matkaa. Ilman hihnaa sitten taas buenoa, huh. Otettiin muutama liikkeestä istuminenkin (kuten muuten eilenkin tehtiin). Ilman rytminmuutosta en uskalla huomenna tehdä. Se olis enää pienestä kiinni, mutta nyt loppuu aika kesken. Liikkeestä maahanmenot mainioita märälle nurtsille, luoksetulo vauhdikas. Koira oli hyvässä vireessä ja innokkaasti mukana. Saas nähdä, jatkuuko tämä huomenna vai missä mennään.