On pakko kerrankin aloittaa positiivisista asioista. Eli Sipe teki mahtavat pujottelut Leenan vetämissä (Sipelle) huippuvaikeissa treeneissä eilen keskiviikko-iltana. Tehtiin pitkä rata, joka pätkäistiin 2 eri osaan, eli ensin mentiin alkupuolisko, sitten loppupätkä.

Ensin oli parin hypyn kautta putkeen lähetys (joka takersikin yllättävän paljon Sipen kans). Yritin kuitenkin lähettää koiraa, koska halusin etumatkaa jatkotilanteeseen eli jyrkkään taittoon A:lle. Nop, vihdoin koirakin uskalsi lähteä sinne putkeen ja pääsin hypyn taakse yrittämään kääntämään sitä A:lle. Jaaha, Sipe sinkosi hypyltä mun taakse, juoksi sieltä kyllä sinne A:lle, mutta piti siitä mun edestä.... Vasta parin yrityksen jälkeen onnistuminen. A:lta jatkettiin rengas, putki 3 (vaikeissa kulmissa) olevaa hyppyä ja vielä putkeen (se oli siellä A:n alla). Hyppyjen hahmotuksessa ongelmia, samoin putken ymmärtämisessä. Mutta eipähän ainakaan Sipe mennyt sinne A:lle, jos jotakin positiivista tästä haetaan:).

Toka rata alkoi sitten tuosta putkelta, sieltä (hiaaaano) kääntö kepeille (koira oikealla puolella), hyppy, keinu, pituus, u-käännös hypylle. Tästä vielä jatkettiin puomi ja 2 hyppyä. Tämä rata sujui jo paljon paremmin. Pujottelu oli siis aivan suvereeni, ei voi moittia. Keinulla oli vielä Maija vähän pehmittämässä, mutta se alkaa olla tarpeetonta. Puomin ylösmeno takeltali, kun Sipe ei malta (ymmärrä?) pysähtyä syömään namia. Alastulossa ei moittimista. Lopuksi otin vielä vasemmalta ohjauspuolelta pujottelun ja reilut leikit palkaksi.