Trulli agiliitelemässä. Tai ehkä pikemminkin oli kyse agihitailusta:). Alku tuntui aika kankealta vauhdin suhteen ja muutenkin, mutta onneksi treenien loppua kohden vauhti kiihtyi.

Aluksi tehtiin ratapätkä, jossa oli sylkkäri, kyllä aivan juuri niin, yritin Trullille takoa päähän sylkkäriä. Yrityksistä ainakin puolet onnistuivat. Hypylle tultiin vielä siten, että se piti ensin ohittaa ja siitä käännettiin ohjaajan edestä koira sylkkärityönnöllä koira sitten suorittamaan. Muutama toisto meni tosi epävarmasti, ja muutamassa toistossa ei tapahtunut sitä ohitusta, vaan Trulli meni hypyn väärään suuntaan. Eli surkea ohjaus, tietysti. Mutta yritysten kautta sitten vihdoin koira ymmärsi, mitä haettiin ja onnistuihan se!

Tokalla radalla oli sitten vaikein kohta sellaiset viistohypyt, jotka ensin otin samaan hyppysuuntaan ja lähetys putkeen. Toisella toistolla otinkin jälkimmäisen hypyn takaakiertona ja siitä jyrkkä työntö putkelle. Se takaakierto tuotti hieman vaikeuksia.

Kontaktit olivat kaikki tänään hyviä, kaikki osuivat. Pujottelut vauhdikkaita ja sisäänsyötöt onnistuivat. Loppuun otin vielä pujottelua muutaman toiston makupala kädessä vedättäen ja vauhtia tulikin yllättäviä määriä. Varmuuttahan tähän esteeseen ei tule koskaan liikaa. Kaikenkaikkiaan Trulli oli tänään tosin hieman hitaalla ja "blondi", kuten yhtä putkeentyöntöä varten melkein tarvitsi sitä rautalankaa hakea. Ohjauksessahan ei voinut mitään vikaa puuttu... eiku olla:)-.