Jos Yarra oli keskiviikkona huippuvireessä, Yello oli tänään vieläkin huipummassa! Siis aivan ihana otus ja mahtava fiilis viedä sitä, kun siis KAIKKI onnistui. Aivan uskomaton. Tehtiin sovelluksia eilisistä hyppyradoista, sekä 1- että 2-luokan. Tai tarkemmin sanottuna vain tietyistä kohdista, radalla oli kyllä kontaktejakin (A ja keinu). Ihan kivat treenit sai rakennettua sovelluksistakin. Treeneihin valmistautuminen meni vähän erikoisesti ja siksikin olen yllättynyt treenien hyvästä sujumisesta. Nukuin edellisenä yönä n. 3 tuntia ja saavuin kentälle suoraan töistä, 10:n tunnin työpäivän jälkeen. Ja kaikenlisäksi lievässä migreenissä. Tätä en halua kokeilla/kokea kuitenkaan uudestaan....

Ensimmäisessä sovelluksessa oli se 1-luokan radan aloitus, jossa tuli meidän ne virheet. Tänään ei tietenkään minkäänlaista epäröintiä pujottelun aloituksessa ja kesti aivan huikean sivusuuntaetäisyyden. Pah. Ja muurin jälkeinen rima pysyi tukevasti kannattimillaan. Pah. Että shakki ja matti. Siitä alkukuviosta jatkettiin hieman erilaista rataa, keinun ja hypyn kautta putkeen ja loppu oli taas sama kuin eilen. Tai vika hyppy oli enemmän linjassa, halusin vain tsekata sen "tanskalaisen", oliko eilinen onnistuminen siinä vahinko. Ja eipäs ollut, aivan mielettömän hienosti Yello toimi sylkkärissä muurille ja hyppyjen käännöksissä. Mikäs sitä oli siinä viedessä, superkoiraaPusu.

Toka pätkä oli sitten puolestaan sovellus 2-luokan radan aloituksesta lähinnä. Se kun oli mielestäni paljon HELPOMPI kuin ykkösten aloitus. Ja ihan suvereenistihan Yello siinä putkien keskellä kääntyili, ei mitään ongelmia. Jatko oli sitten ihan erilainen, pujottelun kautta kirmattiin 1:n hypyn yli ja A:lle (A:n alla putki) ja vauhtia oli huikeasti. Ja yhtä huikea oli kontaktisuoritus. A:n jälkeen mentiin 1 hyppy, josta käännyttiin jyrkästi sinne putkeen A:n alla. Ekalla kiepillä käänsin Yellon vasemman kautta; lyhyempi reitti putkeen, mutta haastavampi käännös. Onnistui ja aivan huipusti vieläpä. Toisella kierroksella käänsin Yellon oikean kautta (pidempi tie, mutta helpompi käännös). Ja sekin onnistui! Lopussa tein vielä eri tavoilla hypyt ja keinun, ensin vastaanottovalssasin ekan hypyn (ohjauspuoli piti jotenkin vaihtaa) ja tokalla kerralla valssasin putken aikana ennen hyppyä. Molemmat onnistuivat, mutta toka oli sujuvampi.

Viimeiseksi tein vielä lyhyesti sen 2-luokan pujotteluunmenon. Vauhdikkaasti ja virheettömästi mentiin. Jaa, no kerran sain ylikaarteeseen ja reagoin liian hitaasti, jolloin Yello meni väärältä puolelta sisään. Linja olis vaatinut kulmaamista ennen muuria, mutta en jäänyt sitä sitten jauhamaan, kun onnistui ihan ok;sti. Pujottelu ei varmaan ollut ihan samassa kulmassa (harmi, kun en käynyt lähempää katsomassa linjaa). Vaikka onnistuikin, tätä haluan vielä treenata uudelleenkin, jotta saan sen pienen ylimääräisen kurvin pois. Kulmaamisia siis.

Nyt onkin aikamoinen putki onnistumisia takana, ainakin treenien osalta. Ehkä jo seuraavissa treeneissä taas pudotaan maan pinnalle.