Vapaaharkassa tänään, aikamoiset saunaolosuhteet jälleen. Kuumaa ja kosteaa, vaarallista. Yelloa ei voi juoksuttaa kuin pienen hetken ja se on raukka ihan läkähdyksissä. Musta turkki imee kaikki auringonsäteet ja vauhtiahan e-i voi vähentää. Pakko kuitenkin vähän on yrittää treenata, kun kisojakin kuitenkin on. Arggh, kyllähän nämä helteet on kohta ohi ohi ohi, onhan?!?!?

Yello teki 2 kierrosta, pieniä juttuja, ei mitään pitkää rataa tosiaankaan. Ratapätkissä oli pieniä vaikutteita Jalosen sunnuntaisesta radasta. Tehtiin paria kohtaa, missä totaalisesti siis epäonnistuin Yellon kääntämisessä. Tai sain kyllä käännettyä, mutta totaalisen väärään suuntaan!. Ekassa pätkässä tein hyppykuviota, jossa vedin koiran sylkkäriin ja käänsin tosi tiukasti vasemman siivekkeen ympäri kohden seuraavaa hyppyä. Mun on tunnustettava, että en ihan tarkasti muista miten Yello teki tuon hypyn kisaradalla. Mutta tuskin se tarkoittamallani tavalla meni.... se ohjaus kun oli siinä vaiheessa niiiiiiin hajalla. Nyt meni kohtuullisesti, tosin jouduin tekemään muutaman toiston, jotta voin olla tyytyväinen hyppylinjaan. Tästä kuviosta jatkettiin keinun kautta renkaalle ja avokulmaan kepeille.

Yellon huilatessa välillä Yarra otti pienen pätkän. Testasin käännöksiä hypyillä ilman käsiohjausta. Mun käsimerkit kun on aika usein niin luokattoman korkeita..... Yarra kääntyi upeasti pelkillä vartalo-kääntöavuilla.

Yellon kanssa yritin samaa kääntämistä ilman käsimerkkejä. Varmaan olis voinut Yellonkin kanssa onnistua, mutta onnistuin varmaan olemaan hätäinen myös näin. Eli pari rimaa alas. Kun keskityin antamaan tosi pienet käsiavut, Yellokin kääntyi unelmasti. Sitten lopuksi vielä vähän sitä sunnuntain Jalosen radan puomin jälkeistä kääntöä hypyllä. Sunnuntainahan jätin onnellisesti kulmauksen ennen hyppyä tekemättä ja Yellohan ohjautui kääntymään oikean kautta, kun vasemman kautta olisi ollut se tarkoitus. Nyt ei ollut mitään ongelmia tässä. Pari kertaa toistettiin ja hienosti meni.

Kiva, kun päästiin tekemään kaikki kontaktit, ihan viimeiseksi tultiin vielä puomi-> hyppy-> A. Nyt ei ennen lauantaita enää treenata. On luvattu ennätyshelteitä ke-to. Toivottavasti luvattu "viileneminen" lähelle 20:ntä astetta viikonlopuksi toteutuu! Yello kun tekee täysillä, se menee ihan lämpöhalvauksen riskirajoilla. Paljon ei voi kerrallaan treenata.