On tälläkin viikolla treenattu. Halliin en uskaltanut mennä ryhmätreeneihin, koska ilmeisesti kennelyskää on jälleen liikkeellä. Treeneissä on keskitytty lähinnä jääviin, luoksetuloon ja seuraamiseen, ja yritetty muistaa se pirun hihnaseuraaminenkin. Viimeksimainittu on aika hankalaa... saisi sen mun puolesta poistaa kokonaan. Yello luulee olevansa päiväkävelyllä. Ei ole siis aiemmin pahemmin moista treenattu, hihna häiritsee.

Seuraaminen on vähän vaihtelevaa noin muutenkin. Jos olen treenannut vähän harvemmalla palkkauksella, herkästi tulee esiin sitä vanhaa painamista. Mutta ei mitään pahaa. Enimmäkseen kohtuullista kaiketi mennään. Käännöksiä tarvis vielä hioa, mutta on ne onneksi kohtuullisessa kunnossa. Paikka vähän vaihtelee, Yello ei ole koko ajan tarpeeksi edessä, mutta hiotaan hiotaan, kunhan ehditään. Pääasia, että iloa ja intoa treenaamiseen löytyisi.

Luoksetulossa keskitytty 2:een asiaan, toisaalta loppuasennon suoruuteen ja toisaalta tehty vauhtitreeniä. Tänään sattui "erikoinen" juttu, kun treenattiin tuossa parkkiksella. Luoksetuloon tarvittiin 2 käskyä, kun kesken kaiken paikalle tullut naapuri kiinnnosti enemmän kuin mamman käskyt. Huomio oli hetken muualla. Mutta yleensä ottaen vauhti on hyvä ja loppuasennon suoruuskin paranemaan päin.

Eniten jännittää jäävät tai lähinnä liikkeestä seisominen. Muutama seisominen on mennyt (viime viikolla) makuuksi. Nyt olen sitten keskittynyt erottamaan ne käskysanat ja -sävyt enemmän toisistaan. Maahanmenokäksy on voimakkaampi ja seisominen kevyt käsky. Jos sen sei-is -käskyn tuomari haluaa tulkita kaksoiskäskyksi, ei voi mitään. Rutiini ei riitä nyt muuhun, tehdään näin ja treenataan sitten lisää.

Joten näillä on nyt mentävä, ei voi mitään. Vähän inhottava juttu, kun ei tällä viikolla ole päästy ryhmäpaikallamakuuseen eikä hyppyä ottamaan. Ehkä vielä aamulla tehdään hyppyä kotipihassa. Korkeaa hyppyä ei ole, mutta mennään sitten matalalla.