Paha otsikko, mutta pakko laittaa, kun oli niin mahdottoman vaikeaa tänään. Ohjaajalla meinaan kunto oli kovilla ja loppui sitten aivan tyystin...

Treeneissä oli aikamoisia vauhtisuoria, pitkiä estevälejä yms "mukavaa". Paikalla oli niin vähän osallistujia, että jouduin suorittamaan radat aina joka toisena, kun olin kahdella koiralla. Joten juoksemista piisasi.

Yarran suoritukset olivat kaiken kaikkiaan ehdottomasti tahmeita. Ei voi muuta sanoa! Tai voi ja sanonkin(kirjoitan), mutta yleisilme oli aika lohduton. Ilmeisesti on Yarrakin viime viikkoina nukkunut yönsä huonosti ja oli aika huonossa hapessa. Eli tauon jälkeen tuntui muutenkin hieman oudolta taas ottaa Yarra kehiin, mutta kaupan päälle sain tosi oudon Yarran. Virheitä ropisi... väärälle hypylle karkaamisia (useita), pujotteluvirheitä(loppupäässä), kontaktilta ilman lupaa karkaamisia, leikkauskohdassa kieltoja ja mitä vielä?!? Oli todella outoa. Nyt täytyykin keskittyä siihen, että koira saisi nukkua ja levätä. Pentua olen tarjonnut hoitoon, mutta kun kukaan ei lupaa palauttaa sitä enää takaisin..... (vähän hjuumoria, juu).

Trulli olikin tänään sitten the ykköstykki! Vauhtia ja intoa taas piukeena. Ei toki virheittä selvitty Trullinkaan kaa, paitsi eka rata, joka oli helppoa tykitystä. Otettiin pari kierrosta puhtaasti. Se toka rata oli sitten Trullinkin kans jonkinverran virheitä tuottava. Siinä kun oli jokusia kohtia, jossa hullun juoksemisen jälkeen otettiinkin tiukka käännös tai (loogisen, näkyvän) esteen ohitus. Rankka oli vääntö ja toistokierroksella meinasin saada puhtaan radan, mutta sekosin itse kierroksissa ja vein pujottelun jälkeen hypylle väärinpäin (pujottelu mentiin 2 krt ja siitä jatkettiin molemmilla kerroilla samalle hypylle, hypättiin eri suuntaan eri kierroksella). Siitä virhe ja ylimääräisiä askelia sen verran, että lopun valssauksiin hyydyin ihan täysin ja ne menivät tosi kökösti. Mutta mainittakoon vielä lisähuomautuksena, että tänään tehdyt lukuisat kuolleeseen kulmaan tapahtuneet putkeensyötöt onnistuivat jokainen. Siis jokainen ja niitä oli lukuisia!

Koirille kotiläksyksi irtaantumisharjoituksia suorilla ja ohjaajalle kuntokuuria:).