Sunnuntai-aamu alkoi liitelytreeneillä. Yello teki ensin, aloitimme tekniikkahyppelyillä, joita tehtiin 3:a erilaista.

1. harjoitus oli seuraavanlainen: tavallinen 20cm, 7 askelta -> ristikko riman päät 40cm/maa, 9 askelta -> tavallinen 30cm + ohjurit, 12 askelta -> okseri 20/30cm, 7 askelta -> tavallinen 20cm. Tarkoitus oli saada Yello tekemään tokaväliin venytetyn hypyn ja ennen okseria väliaskelen + koota itsensä viiimeiseen lyhyeen väliin (joka näytti vähän sekavalta, koska tokavika oli okseri). Meidän sankari selvisi tuosta juuri niinkuin oli tarkoitus:). Eka toisto oli vähän hapuileva, mutta oikea, toinen ja kolmas jo varma suoritus.

2. harjoitus meni näin: tavallinen 20cm, 7 askelta -> tavallinen 20cm + ohjurit, 7 askelta -> ristikko 30cm/maa, 15 askelta -> tavallinen 40cm, 9 askelta -> okseri 20/30cm. Tässä oli tarkoituksena alun lyhyiden hyppyjen jälkeen tehdä 3. väli väliaskelella ja taipua sen jälkeen venytettyyn viimeisessä välissä. Ja näin myös tapahtui:).

3. harjoitus oli kääntymisharjoitus. Viuhkana 3 hyppyä, välit n. 7 askelta ja rimat 20cm. Tämä oli vähän oudompaa Yellolle, kun normaalisti on tehty melkein kaikki suorina harjoituksina. Mutta parin toiston jälkeen (kun ymmärsin itse vähän liikkua) molemmat suunnaat saatiin tehtyä aivan hienosti.

Lopuksi tehtiin vielä pujottelua, lisäten taas vähän uusia elementtejä. Pujottelun toisessa päässä oli 1 hyppy ja toisessa päässä 2 hyppyä. Teimme ihan normaalit, helpot sisäänsyöttökulmat, vedätin pujottelussa ja pujottelun jälkeen vielä hypylle / hypyille. Yhden ainoan kerran Yello ohitti viimeisen välin pujottelussa, mutta se oli ihan omaa varomattomuuttani / syytäni. Etenin hivenen liian kauas sivusuunnassa. Muuten aivan mielettömän hienoa työskentelyä Yellolta, tämä taitaa olla sen lempieste:).

Tässä välissä rakensin / rakensimme koulutusryhmäni treeniradan, Yarra teki molemmat treeniradat. Eka meni vielä ihan ok, mutta toinen oli jo sellainen raapaisu, että vähän kadutti koko treenaus. Kun ei ollut oikein kunnolla aikaa, niin lopputuloskin oli sen mukainen:(. No, tulipahan ainakin testattua (kerrankin) "omatekemä" ratasuunnitelma.

Seuraavan treeniryhmän aikana otin vielä molemmilla kelpeillä vähän tokoa. Yarra teki seuraamisia (myös voi-evl-luokan siirtymisiä askelilla), nämä oli aika ok. Juoksuseuraamisyritykset oli vähän heikkoja. Palkkaa, palkkaa paljon ja treeniäkin lisää. Kontakti (perusasennossa) Yarralla on hieno, paitsi siinä seuraamisessa pää seilaa ja palkkavälien pidentyessä koira jättäytyy jalkani taakse hiipimään. Vielä luoksetuloja (vauhtina) suoraan sivulle ja hyppyä. Ei moittimista.

Yello otti kotiläksyjään tokokurssilta. Myös eilen agikisojen laidalla tottistelimme, mutta siellä se oli aivan omituinen, en saanut siihen oikein mitään yhteyttä. Tänään se oli parempi, mutta onhan se kova paikka, kun joutuu agitreenien vieressä ottamaan kontaktiharjoituksia. Lopuksi Yello teki paikallamakuuharjoituksen, koska makupalat olivat melkein lopussa, seuraamiset jäivät.