Valmennusryhmä treenasi jälleen. Olin muka ajoissa kentällä - halusin testata rauhassa ruutua. Mutta oli siellä sitten häiriötä, kun muutama muukin oli ajoissa.... Mutta otettiin kuitenkin ruutua, kun halusin kokeilla, missä mennään.

JA ihan hyvinhän se meni. Tein kaikista suunnista, välimatkaa oli kutakuinkin 15 metriä ruutuun. 2 ekaa suuntaa tehtiin siten, että ensin vein pallon ruutuun ja lähetys. Sitten kävin näyttämässä ruutua ja lähetys. 2 vikaa suuntaa tehtiin ilman palloa, vain näyttöruutu. Pallon kanssa kävi juuri niin kuin ajattelinkin, Yello kyllä juoksee pallolle, mutta ei ota sitä. Yhdessä näyttöruudussa Yello jäi hengailemaan ruudun eteen nauhan väärälle puolelle. Olin ihan hiljaa vain ja Yello korjasi itsensä ruutuun sisälle. En tiedä oliko se vahinko vai oikeastiko se hoksasi. Toivottavasti jälkimmäistä. Tästä sitten jatketaan, kunnolliset ruutunauhat on hankintalistalla.

Varsinaiset treenit aloitettiin ryhmäpaikallaololla. Istumisessa Yello valahti samantien istumaan mun lähtiessä pois! Kerta se on ensimmäinenkin. Kävin korjaamassa ja sitten ei ongelmia, aika 2 min. Makuu onnistui, aika 3½ min.

Ekassa setissä Yello otti ensin hyppynoutoa / viereentuloa kapulan kanssa. Noudot hypyn kanssa tehtiin vauhtina, vielä en yhdistä nyt sitä viereentuloa kokonaisuuteen. Vierelletuloissa erilaisia versioita, eri suunnista ja välillä vauhdistakin. Muutama oli jo tosi hieno ja niistä kunnon bileet palkaksi. Sitten jatkettiin seuraamiseen, liikkuroituna. Ei mitään pitkiä suoria vaan paljon käännöksiä ja temponvaihtoja. Ihan ok seuraamista suurimmaksi osaksi. Nuo askelet ja käännökset tarvitsevat vielä paljon treeniä, jotta ne tulevat napakammaksi. Perusasentoon annoin käskyn, avun. Niitäkin jatketaan ja toivotaan nopeutta lisää. Lisäksi tehtiin myös liikkeestä istumista. Apuri naksautti, vaikka annoin kyllä apuja. Mun avut oli sen verran huonoja, että seisomiseksi meni lähes koko ajan. Kyyyyllä se siitä, kai.

Toisessa setissä sitten mun murheenkryyniä eli kaukoja, alkeita. Kai tämäkin inhokkiliike on joskus aloitettava. Istu - seiso odotetusti vaikea. Sitä pyllyä ei pystynyt nostamaan ilman valtavia apuja. Maa - seiso himpun helpompi. Näitä jatketaan ja pitää tehdä paaaaljon. Loppuvuoro pyhitettin henkilöryhmän ja pk-paikallamakuun treenaamiseen lähestyvän BH-kokeen kunniaksi. Molemmat tänään hyvin. Paikallamakuu kyllä jännittää, kun ei olla sitä aikoihin päästy treenaamaan. Toivottavasti saadaan 3-4 pk-makuuta alle ennen koetta.