Yellon treeneissä oli vaihteeksi vetäjänä Sari. Saimmekin ihanan erilaista (vaikeampaa) rataa suoritettavaksemme. Valitettavasti itse en olllut oikein hyvässä vireessä, joten treenit ei nyt kovin kummosesti menneet. Mutta koira se toki vain yritti parhaansa. Ja oli ihunaPusu.

Molemmilla ratapätkillä oli sylkkäri-välistäveto-kohta, tai oikeammin 2 eri kohtaa, jotka siis tehtiin molemmilla radoilla samoin. Muu osa rataa oli sitten eri kuvio. Meillä oli Yellon kanssa tukku erilaisia ongelmia. Samantyyppistä kuviota on kyllä harjoiteltu, eli ennenkin on menty, mutta nyt hypyt olivat tosi lähekkäin sivusuunnassa. Eli tuota eläintä on siellä sitten tosi vaikea kääntää ja saada pysymään oikealla kurssilla. Tehtiin ensin pelkästään tuo hyppykuvio, ennen kuin lisättiin muu rata. Yellon kanssa tahkottiin aika kauan, ennen kuin onnistui... Väärin päin hypättyjen hyppyjen lisäksi tuli muutama rima. Ei ne loppujen lopuksi rataankaan yhdistettynä sujuvasti menneet ne sylkkärit ja välistävedot, mutta kunhan nyt jotenkin onnistumaan saatiin. Treeniä, treeniä vaan!

Olin toivonut, että pääsisin treeneistä nopsaan kotiin pakkaamaan huomisia kisoja varten yms. Treeneihin olikin yhdistetty 2 ryhmää ja koiria oli hivenen liikaa. Oliko odotusaikaa liikaa vai mikä tällä kertaa mätti (lämmittelin kyllä hyvin), mutta vikan radan 3. viimeisellä esteellä (puomi) vihlaisi jälleen oikean jalan pohkeessa. Eri kohdasta kuin viime viikon vihlaisu. Eli se niistä pakkaamisista ja kisoista. En uskalla ottaa riskiä, vaikka revähdys on jälleen lievä. Mä en enää käsitä, mitä pitäisi tehdä näille jaloille???